Regisztráció  •  Elfelejtett jelszó     E-mail: Jelszó:

kosár

Teljes Garancia®

Vásároljon egy garnitúra (4 db) Barum, Semperit vagy Continental márkájú személyautó gumiabroncsot és igényeljen mindössze 1000 Ft + ÁFA-ért Teljes Garancia® kártyát - így 2 évig biztonságban autózhat! Rendeléskor ne feledje megadni autója rendszámát.

Hogyan igényelhetem a Teljes Garancia® szolgáltatást?

Amikor a Webáruházunkban a megrendeléshez ér, és olyan gumiabroncsokat vásárol, amelyekre vonatkozik a Teljes Garancia® szolgáltatás, megjelenik a tételsorok végén egy Kérem gomb, melyre kattintva rendelheti meg a szolgáltatást. A Teljes Garancia® kártyát postán küldjük a vásárlást követően. A gépkocsi rendszámát ne feledje megadni a megjegyzésben.


Miért előnyös nekem a Teljes Garancia®?

Mert ez a pluszszolgáltatás 2 teljes éven át védelmet nyújt a sokszor nem éppen kifogástalan minőségű magyarországi utakon a mindennapos használat során keletkezett gumiabroncs-károkra, mint pl.:

A garanciaszolgáltatásból csak a nem rendeltetésszerű használatból vagy a jármű nem megfelelő üzemi állapotából adódó károk kizártak.


Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást kár esetén?

Egyszerűen csak keresse fel az ország közel 200 pneus expert kereskedőjéből az Önhöz legközelebbi kijelölt partnerünket, mutassa fel Teljes Garancia® kártyáját, a többit bízza partnerünkre!


Mennyibe kerül ez nekem?

Az abroncs javítása minden esetben ingyenes, az abroncs cseréje esetén Ön csak annyit fizet az új abroncsból, amennyi a sérült abroncs használata során elkopott.


Önnek mindössze a szerelési díjat kell megfizetnie.


További részletek a Teljes Garancia® Üzletszabályzatában olvashatók.

Gumi keresés

információMárka, méret, mintázat szerinti gyors keresés (szgk, kisteher, 4x4 gumi):  

Márka szerinti keresés (szgk, kisteher, 4x4 gumi):

Autótípus szerinti keresés:

Autó típus választóAutó típus választó