Regisztráció  •  Elfelejtett jelszó     E-mail: Jelszó:

kosár

Vásárlási tájékoztató

Bemutatkozás

A Madarász Kft. 1989-ben kezdte meg tevékenységét gumiabroncsok forgalmazásával és szervízelésével. Az ügyfelek színvonalasabb kiszolgálása érdekében 2009-ben beindította Webáruházát, hogy még több ügyfél számára tegye elérhetővé gumiabroncsok beszerzését kedvező áron. Céljaink között szerepel az áruház kínálatának bővítése keréktárcsákkal, mezőgazdasági és ipari gumiabroncsokkal.

Bevezető

Ez a tájékoztató Madarász Kft. által üzemeltetett internetes webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Amikor Ön a megrendelését jóváhagyja, akkor a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, hogy rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el! Amennyiben igénybe veszi az weboldalunk szolgáltatásait és a Madarász Webáruháznak rendelést küld el, azzal egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja a feltételeket A Madarász Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a vásárlási feltételeket, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes feltételeket. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Madarász Kft. és a rendelést leadó magánszemély vagy jogi személy (cég) - továbbiakban: megrendelő - között, és a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti. A megrendelő a Megrendelés oldalon a "Megrendelem" gomb megnyomásával fogadja el a vásárlás feltételeit.

Általános tudnivalók

A megrendelések feladása a Madarász Webáruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.madaraszgumi.hu webcímen. Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. A megrendelésekről elektronikus úton e-mailben visszaigazolást küldünk. A Madarász Kft., a regisztrált adatok valódiságát ellenőrizheti. Fenntartjuk a jogot, hogy a rendelés teljesítésétől, indoklás nélkül - a vételár kiegyenlítése előtt bármikor - elálljunk.

Regisztráció

Webáruházunkban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol az azonosító adatok, valamint a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek.
A regisztráció két lépésben történik:

  1. Először ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot (az űrlapon vannak kötelező adatok (*-gal jelölve), amelyek nem maradhatnak üresen), majd a regisztrálok gombra kattintva - ha az űrlap adatai rendben voltak - megtörténik az adatok tárolása, és ezzel egyidőben egy elektronikus levelet küldünk, a regisztráció megerősítéséhez.
  2. A kapott levélben szerepel egy link, amelyre kattintva megerősítheti/befejezheti regisztrációját.
    Fontos! Ön csak akkor fog tudni bejelentkezni, és rendelni, illetve időpontot foglalni, ha a regisztrációját megerősítette (a kapott levélben szereplő linkre kattint)!

Árak

Az áruházban feltüntetett a listaárból számolt, kedvezménnyel csökkentett árak az érvényes bruttó fogyasztói árak. Előfordulhat azonban, hogy technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, vagy a megrendelt áru a már meglévő készletből nem teljesíthető, ebben az esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

Amennyiben valamely rendelés - bármilyen okból - módosul, összevonásra kerül egy másikkal, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.

Fizetési módok

A megvásárolt áru(k) kifizetése kétféle módon történhet:

  1. Készpénzzel, az áru átvételekor
  2. Előre történő átutalással

Gumi vásárlás szállítási költség nélkül!

0,- Ft szállítási költség/gumiabroncs.

Valamennyi személy-, 4x4, kisteher gumiabroncs esetén Magyarország területén a kiszállítás díjtalan!

Átvételi pontjaink

TelepülésVállalkozás/CímElérhetőség/CímSzerelési
lehetőség
Budapest (15. ker.)
Car-bike
XV. ker., Rákos út. 117.
+36 20 9167103Igen
Szerelés: Igen

Gumi szállítási feltételek

I. Személy-, kisteherautó és terepjáró (4x4, SUV) gumiabroncsok

1 darabos rendelés esetén 980,- Ft + ÁFA alapdíjat számolunk fel szgk, kistgk, és 4x4 gumiabroncsok esetében.

A szállítás a 11 óra előtt beérkezett megrendelések esetében 1 munkanap, a 11 óra után beérkezett megrendelések esetében 2 munkanapon belül történik. A házhozszállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Ön által megjelölt időintervallumban. Amennyiben az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot.

Amennyiben a vevő a leszállított rendeléstől eláll és visszaszállítást kér szgk., kistgk., 4x4 gumiabroncsok esetében 980,- Ft/db + ÁFA kezelési költséget számolunk fel. Csak a 30 napon belüli vásárlásokat áll módunkban visszaszállítatni.

Csak a 30 napon belüli vásárlásokat áll módunkban visszaszállítatni.

II. Mezőgazdasági, teherautó és ipari gumiabroncsok

Garancia (jótállás)

A Megrendelőnek kiszállított áru minőségét a gyártó garantálja. Kiszállításra csak minőségileg kifogástalan áruk kerülnek. Ha mégis előfordul, hogy valamely termék hibás, vagy meghibásodik, a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthető. Az általunk eladott termékekre 12 hónap garanciát vállalunk. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek. Személy, kisteher és teherabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsokat átlagos használati körülmények között üzemeltették és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait maradéktalanul betartották. Szélsőséges út és használati körülmények esetében a Madarász Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

Helytelen tárolásból fakadó hibákra, a szabványok, valamint a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti szerelési vagy üzemeltetési hibákra, nem a rendeltetésnek megfelelő használatból adódó hibákra a garancia nem érvényes. A jármű vagy tartozékainak hibája által okozott hibák esetén (pl.: hibás futómű beállítás) a garancia szintén nem érvényesíthető. Baleset, rongálás vagy egyéb külső behatás okozta hibákra, sérülésekre szintén nem terjed ki a garancia. Az abroncs túlterhelése miatti hibák szintén nem tartoznak a garanciális problémák közé. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ben és a 17/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A garanciális igény bejelentését írásban kell megtenni az alábbi címre:

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbi adatokat:

Visszautasított garanciális reklamáció esetén

Visszautasított reklamációk esetében, ha a vevő igényt tart a gumiabroncsokra, úgy azokat 1000 Ft/db + ÁFA költséggel szállítjuk vissza. Teher és mezőgazdasági gumiabroncsok esetében 2500 Ft/db + ÁFA a visszaszállítási költség.

Adatainak védelme

A Madarász Kft. tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében eltárolja. Az Ön adatait harmadik félnek nem adja át, kivételt képez az eset, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Madarász Kft. alvállalkozójaként működik közre (például futárszolgálat). Ebben az esetben, az alvállalkozók a Madarász Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvényben foglaltak szerint járunk el.

Adatvédelmi nyilvántartási azonosítónk: 03691-0001


Elállás joga

E pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban "Vásárló").

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet


A vásárló felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy megrendelése jóváhagyásával a vásárlási feltételeket elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételét és kifizetését. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Madarász Kft. számára. A Madarász Kft. ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.

Gumi keresés

információMárka, méret, mintázat szerinti gyors keresés (szgk, kisteher, 4x4 gumi):  

Márka szerinti keresés (szgk, kisteher, 4x4 gumi):

Autótípus szerinti keresés:

Autó típus választóAutó típus választó