Regisztráció  •  Elfelejtett jelszó     E-mail: Jelszó:

kosár

Időpont foglalás a nyári-téli gumi átszerelésre

Ezt a szolgáltatást csak bejelentkezett felhasználók érhetik el. Ha még nem regisztrált felhasználója az oldalunknak, akkor kérjük regisztráljon és jelentkezzen be. Ha már regisztrálta magát az oldalunkon, akkor jelentkezzen be (a jobb oldalon).

Segítség - Időpont foglalás

Ezzel a szolgáltatással lehetőséget biztosítunk, hogy gépkocsijának gumiabroncs átszerelését egy Ön által kiválasztott időpontban végezzük el műhelyünkben. Így szeretnénk elkerülni a torlódásokat, és a felesleges várakozást.


Foglalás

Önnek csupán a következőt kell tennie:

  1. Be kell jelentkeznie. Bejelentkezni csak a regisztrált felhasználók tudnak, ha Ön még nem regisztrált, akkor először regisztrálnia kell.
  2. A dátum mező mellett a kis naptár ikonra kattintva a felbukkanó naptárban kiválasztja azt a napot, amelyen az átszerelést szeretné elvégeztetni.
  3. Megjelennek a kiválasztott nap időpontjai. Az egyes időpontok különféle színnel vannak jelölve, ezek jelentése a következő:
sárgaSzabad időpont - normál munkaidő.
zöldSzabad időpont - hosszított munkaidő, csak akkor van nyitva a műhely, ha van lefoglalt időpont.
rózsaszínFoglalt időpont.
  1. Az Önnek megfelelő időpont sorába az első mezőbe beírhatja autójának rendszámát, mellé esetleg rövid megjegyzést írhat.
  2. A sorban lévő zöld pipára () kattintva lefoglalhatja autójának az időpontot. A foglalás adatairól egy e-mailt küldünk.
  3. Fontos! Az időpont kiválasztásnál kérjük figyelembe venni, hogy a nálunk tárolt gumikat elő kell készíteni, ezért ebben az esetben legalább 24 órával későbbi időpontot válasszon.

Módosítás

Előfordulhat, hogy az Ön által beírt rendszám hibás, vagy a megjegyzést szeretné kiegészíteni/javítani. Ilyenkor a lefoglalt időpontok mellett lévő ikonra - módosítás gomb () - kattintva írhatóvá válik a rendszám és megjegyzés mező, amelyeket módosíthat, majd a zöld pipára () kattintva érvényesítheti a változtatást, amiről szintén e-mailt fog kapni.


Törlés

Előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott időpontban mégsem tudja elhozni az autót, vagy rossz helyre rögzítette a foglalást. Ebben az esetben amikor kilistázza a megfelelő napot, az Ön által lefoglalt időpontok mellett lévő "piros x"-re - törlés gomb () - kattintva törölheti a foglalást.


Fontos!