Regisztráció  •  Elfelejtett jelszó     E-mail: Jelszó:

kosár

információ Gyorskereső használata

A kereséshez a mezőbe írva a gumi megnevezésének részletét gyorsabban kiválasztható a keresett abroncs. Ahogy a kereső mezőbe begépelésre kerülnek a karakterek, folyamatosan szűkülő lista fog megjelenni a kereső mező alatt. Pl.: az alábbi abroncs keresése esetén:

CONTINENTAL 205/55R16 H TS 850

A fenti karaktersorozat bármely része alapján eljuthatunk az abroncshoz, a "TS 850" beírása esetén az összes ilyen mintázatú abroncs fog a listába kerülni, ebben az esetben addig kell görgetni a listát, amíg meg nem jelenik a fenti méretű abroncs. Természetesen a méret alapján is meg lehet keresni, ebben az esetben a "205/55R16" szöveget kell begépelni. Ekkor minden márkájú a beírt mérettel megegyező gumi lesz a listában, ezek közül kell kiválasztani a megfelelő márkájú, időszakú, sebességindexű abroncsot.

Kiválasztás után a kereső gombra kattintva meg fog jelenni a kért gumi adatlapja, alatta pedig a vele azonos méretű abroncsok listája, amelyek könnyedén kosárba rakhatók.

Fontos!

A szöveg beírásakor a szóköz is ugyanolyan jel, mint bármelyik másik betű, tehát nem mindegy, hogy szerepel, vagy nem a beírt szövegben. A fenti példában a mintázat beírásakor a "TS850" hibás, nem fogja megtalálni a gumit a kereső.


Vissza

Gumi keresés

információMárka, méret, mintázat szerinti gyors keresés (szgk, kisteher, 4x4 gumi):  

Márka szerinti keresés (szgk, kisteher, 4x4 gumi):

Autótípus szerinti keresés:

Autó típus választóAutó típus választó